Tilbud!
,

Riedel O Wine Tumbler Cabernet/Merlot vinglas 6-pak 20-års jubilæum

Original price was: 839 kr..Current price is: 499 kr..

Elegant Riedel vinglas 6-pak i fejring af 20-års jubilæum. Perfekt til Cabernet og Merlot. Oplev vinen på en helt ny måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 7375901464258843 Kategorier: ,

Nyd dine yndlingsvine på en helt ny måde med dette eksklusive sæt af Riedel O Wine Tumbler Cabernet/Merlot vinglas i anledning af deres 20-års jubilæum. Forestil dig at hælde din foretrukne cabernet eller merlot ned i disse smukt udformede glas og opleve aromaerne og smagene udfolde sig på en helt unik måde.

Riedels The O Wine Tumbler serie er kendt for deres druespecifikke design, der virkelig fremhæver alle de subtile nuancer i vinen. Disse vinglas er ingen undtagelse, da de er skabt specielt til cabernet og merlot vine. Den store og høje skål giver vinen masser af plads til at ånde, hvilket sikrer, at du får den optimale smagsoplevelse.

Med en relativt bred åbning lader disse glas vinen flyde frit og giver dig mulighed for at nyde hvert eneste skvulp. Den unikke form på glassene er designet til at mildne skarpheden og dæmpe den mest aggressive syre, så du kan nyde din vin på den mest behagelige måde.

Dette sæt består af seks luksuriøse vinglas, der alle er fremstillet med omhyggeligt håndværk og fint krystalglas af høj kvalitet. Hver enkelt detalje, fra glassets tykkelse til skålens form, er nøje gennemtænkt for at sikre den bedst mulige vinoplevelse.

Uanset om du er vinelsker eller blot ønsker at gøre din næste middagsselskab ekstra speciel, vil disse Riedel O Wine Tumbler Cabernet/Merlot vinglas med garanti imponere dine gæster og løfte din vinoplevelse til nye højder. Forkæl dig selv eller giv dem som en gave til en venners fødselsdag eller jubilæum – disse vinglas er en investering i god smag og kvalitet, som vil blive værdsat i mange år fremover. Så tag et glas, hæld op og lad vinen tale for sig selv i disse fantastiske Riedel vinglas.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Riedel O Wine Tumbler Cabernet/Merlot vinglas 6-pak 20-års jubilæum”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.