Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot Vinglas 61 cl 2-pak

457 kr.

Elegante Riedel Vinum vinglas til at forstærke vinoplevelsen. Udviklet til Bordeaux, Cabernet og Merlot. Perfekt gave til vinelskeren. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7375901459488063 Kategori:

Oplev en enestående vinsmagning med Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot vinglas i en praktisk 2-pak. Disse luksuriøse vinglas er skabt til at forstærke din vinoplevelse og bringe dine sanser i ekstase.

Riedel Vinum-serien er berømt for sit håndværk i høj kvalitet og tidløse design. Disse glas er ingen undtagelse. Med en kapacitet på 61 cl er de ideelle til servering af fyldige Bordeaux, dybe Cabernet Sauvignon og bløde Merlot-vine.

Hvert glas er skabt med fokus på form og funktion. Glassets elegante, slanke stilk giver en behagelig balance i hånden, mens det store klokkeformede glas giver vinen masser af plads til at udvikle sine komplekse aromaer og smagsnuancer.

Når du hælder din yndlingsvin i disse Riedel Vinum-glas, vil du opleve en forbedret sensorisk oplevelse. Duftene vil strømme op til næsen, og smagene vil udfolde sig på tungen med en utrolig klarhed og præcision.

Med dette sæt af to vinglas kan du dele en smagfuld vinoplevelse med en ven eller forkæle dig selv med en stille stund med en dejlig flaske vin. Uanset om du er vinentusiast eller nybegynder, vil disse Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot vinglas bringe en ekstra dimension til din vinsmagning.

Tag din vinsmagning til det næste niveau med disse sublimt designede vinglas fra Riedel Vinum-serien. Lad dig fortrylle af smagene, aromaerne og oplevelserne, som kun det rigtige glas kan bringe. Inviter til en vinøs fest for dine sanser med Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot vinglas.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot Vinglas 61 cl 2-pak”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.